Een bijzonder gelijkspel zaterdag Anne?

Laat ik het zo stellen, als je me van tevoren het scoreverloop had geschetst en wie de punten zou binnenslepen dan had ik je niet geloofd. Waarbij 5-5 tegen de nummer 3 Scyedam nog niet eens zo heel slecht is hoor. Mede ingegeven door het feit dat speler/coach Jan Tammenga een totale offday had. Dat overkomt hem zelden of nooit. Maar je zag het een beetje aankomen, zijn spel ging van kwaad tot erger.

Gelukkig haalden nu de youngsters de punten binnen.

En wat voor punten zeg. Vooral Pim van Schaik is hot en pakte ongelooflijk mooie punten. Je merkt aan alles dat hij blaakt van het zelfvertrouwen. Daardoor weet hij zijn concentratie vast te houden en pikt hij ook in de trainingen bepaalde zaken veel gemakkelijker op. Vorig seizoen liep hij nog regelmatig tegen zichzelf te spelen maar nu sloeg hij 2 van zijn 3 tegenstanders met 3-0 van tafel. In de derde partij tegen de op dat moment nog ongeslagen Bastiaansen had hij het even moeilijk maar uiteindelijk won hij ook deze wedstrijd met overtuigende cijfers.

Colin won ook 2 van zijn 3 partijen. Bij hem zijn we in de trainingen nog op zoek naar de juiste balans. Bij voetballen noemen ze dit wel eens optrainen, geloof ik. Af en toe speelt Colin wat te gemakkelijk en dan gaat hij fouten maken. Ik heb het al eerder gezegd, dat komt wel weer.

Maar zaterdag wacht de koploper….

Zaterdag gaan Jan, Colin en Pim inderdaad naarBerkel en Rodendijs waar koploper TOGB op ons wacht. Helaas kunnen we in deze wedstrijd geen beroep doen op Nathan van der Lee die een van zijn laatste werkzaterdagen van dit jaar heeft. Bij TOGB speelt voormalig Nederlands kampioen Michel de Boer een belangrijke rol en ook zijn zoon kan aardig tafeltennissen.

Je daagt me uit voor een prognose? Als bij TOGB ook nog eens de zeer sterke Tunesiër Adam Hmam (nummer 275 van de wereldranglijst) dan teken ik direct voor 5-5. Ik denk dat dit de maximaal te halen uitslag is en daarmee zouden we met drie punten achterstand in het spoor blijven. In de wetenschap dat Nathan na zaterdag bijna alle wedstrijden present is, kunnen we daarna misschien nog iets forceren. Helemaal in de wetenschap dat zij de laatste competitiewedstrijd eind november nog naar Middelstum toekomen.

En verder?

En verder ga ik verder met de zoektocht naar nieuwe sponsoren Bert. D’r moet nog heel veel geld bij. Maar we gaan onverdroten door om hier wat moois in Middelstum neer te zetten. Tot volgende week, dan zullen we zien of de mannen mijn voorspelling hebben kunnen loochenstraffen….