Klimaatgroepstars Tafeltennis promotieteam

Maak kennis met de snelste balsport ter wereld!

Iedereen heeft wel eens getafeltennist, op de camping, op school of elders. Echter weten weinig mensen dat tafeltennis zoveel meer is dan alleen het spelletje op de camping. Het is zelfs de snelste balsport ter wereld! Het balletje kan met meer dan 100 kilometer per uur heen en weer geslagen worden. Een tafeltennistafel is 274 cm lang, reken maar uit hoe veel (of weinig) tijd u heeft om te reageren. Uw reactie en oog hand-coördinatie wordt op de proef gesteld. Tafeltennis wordt daarom ook gezien als een van de moeilijkste sporten ter wereld! De combinatie van snelheid, effect, handelingssnelheid, het fysieke aspect en de bijbehorende tactiek maakt deze sport tot iets unieks. Het eerst team van Klimaatgroep°Stars uit Middelstum speelt in de hoogste divisie van Nederland, de eredivisie. Het team bestaat uit nationale topspelers uit de regio en enkele buitenlandse toptafeltennissers.

Bedrijfsclinic

Mogelijkheden voor uw bedrijf/organisatie

Klimaatgroep°stars biedt verschillende activiteiten aan voor verschillende doelgroepen. De activiteiten en bijbehorende uitleg zijn hieronder weergegeven

  • Bedrijfsclinic
  • Demonstratie op locatie

Bedrijfsclinic

Een bedrijfsclinic of bedrijfsuitje is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de tafeltennissport. Tijdens dit sportieve bedrijfsuitje wordt stilgestaan bij verschillende aspecten van de tafeltennissport. Alle effecten, slagen en mogelijkheden worden benoemd. Met deze activiteit heeft u een perfecte mogelijkheid om eens wat “anders” te gaan doen met uw team of organisatie. Het programma van een dergelijke clinic is als volgt:

  • Welkomstdrankje met uitleg over onze vereniging, team en de huidige stand van de tafeltennissport.
  • Demonstratie van het eerste team van Klimaatgroep°Stars.
  • Zelf aan de slag! Door middel van de juiste oefeningen en aanwijzingen zal het steeds beter gaan ;).
  • Wie is de Koning of koningin van de tafeltennistafel?! Hierbij wordt de beste speler van het bedrijf gekroond. Dit kan zowel in het enkelspel, maar ook in het dubbelspel. kleine spoiler; de samenwerking is essentieel bij het dubbelspel!

Deze activiteiten kunnen worden geboekt inclusief eten en drinken. Deze activiteit kan plaatsvinden in onze sporthal in Middelstum, maar eventueel ook elders op locatie. In overleg is veel te regelen, vraag ons naar de mogelijkheden! Een dergelijke clinic duurt ongeveer 3 uur.

Demonstratie op locatie

Klimaatgroepstars biedt ook demonstraties aan op locatie. Een demonstratie is een leuke en vooral originele activiteit om bijvoorbeeld een jubileum, open dag of ander evenement te voorzien van een tafeltennisshow op het hoogste niveau. U kunt van ons verwachten dat we alle onderdelen van het tafeltennis op een leuke en speelse manier presenteren. Er worden bepaalde oefeningen gespeeld waarin het voetenwerk zichtbaar is, er wordt kennisgemaakt met “meerballentraining” en er zullen diverse rally’s plaatsvinden waarbij de ballen veelvuldig worden gesmasht en teruggebracht op 5 meter van de tafel. Ook zullen er alternatieve batjes worden gebruikt zoals een koekenpan, een minibatje en juist een heel groot batje. U zult verbaasd zijn met welke voorwerpen er allemaal getafeltennist kan worden. Ook zullen 5 personen worden uitgenodigd om een service te retourneren. Indien dit lukt zal er een leuke prijs uitgereikt worden. Tot slot zal een wereldrecordpoging worden gedaan om de meeste ballen in een minuut heen en weer te spelen. Een demonstratie duurt ongeveer 45-60 minuten. Dit kan uiteraard ook in overleg verlengd of verkort worden.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@klimaatgroepstars.nl met uw naam en telefoonnummer. Het promotieteam neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.