Zondag 27 maart ontvangt KlimaatgroepᴼStars bij de laatste 16 van het troosttoernooi in de TT-Intercup TURA uit Bremen.

In de vorige ronde van de TT-Intercup werd door KlimaatgroepᴼStars nipt met 4-3 verloren van het eveneens Duitse TV Oyten. Voor KlimaatgroepᴼStars kwamen destijds Shuohan Men, Henk Jan Wils en Jan Tammenga in actie. Bij een 3-3 gelijkspel werd de laatste wedstrijd verloren, waardoor de Middelstummers nu veroordeeld zijn tot het troosttoernooi van de TT-Intercup.

Tegenstander TURA uit Bremen verloor in de vorige ronde van de TT-Intercup kansloos met 7-0 van Entac uit Enschede. In Nederland komt Entac uit in de heren 2e divisie, wat aangeeft dat de niveauverschillen in dit toernooi erg groot zijn. De wedstrijd tegen TURA is ideaal voor het team om zelfvertrouwen te tanken richting de play-down wedstrijden tegen Scylla, waarin om lijfsbehoud in de Eredivisie tafeltennis wordt gespeeld.

Shuohan Men staat bekend als één van de grootste tafeltennistalenten van Nederland

Shuohan Men staat bekend als één van de grootste tafeltennistalenten van Nederland

Coach Gert Stulp kan voor deze wedstrijd kiezen uit vijf spelers, waarvan er drie in actie mogen komen. Naast Henk Jan Wils, Colin Rengers, Jan Tammenga en Arnoud Meijer kan Stulp kiezen voor de winnaar van het A-ranglijsttoernooi bij de junioren in Den Haag, Shuohan Men.

Iedereen is 27 maart van harte welkom aan de Coendersweg 15a te Middelstum, entree zoals altijd gratis! De wedstrijd begint om 16.00 uur.
Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl
Website: www.klimaatgroepstars.nl