De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum konden het landskampioen de Boer Taverzo ondanks goed tegenspel niet echt moeilijk maken. Clement Chobeau, de franse kopman verloor zijn eerste twee enkelspelen in de Nederlandse eredivisie. Colin Rengers zorgde voor het enige winstpunt voor KlimaatgroepStars. De wedstrijd ging met 6-1 naar de ploeg uit Zoetermeer.


De Boer Taverzo kwam met een invaller uit het tweede team, dat ook uitkomt in de eredivisie, naar Middelstum. Daardoor was er meer kans meer partijen te winnen maar dat was slechts gedeeltelijk het geval. Invaller Ivan Kahn delfde tegen de steeds beter presterende Colin Rengers het onderspit. Wel wist hij zich Shuohan Men, de topspeelster van KlimaatgroepStars, van het lijf te houden. Veel werd verwacht van kopman Clement Chobeau. Hij moest het opnemen tegen twee topspelers in de Nederlandse eredivisie en beide keren moet hij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Het waren de eerste twee verliespartijen van de fransman in Nederland. En dat was een tegenvaller voor de Middelstumers. Zowel Alex Naumi als Yannick Vostes trokken aan het langste eind voor de Boer Taverzo. Ook Shuohan Men kon tegen de landskampioen geen potten breken ondanks twee verdienstelijke partijen. Met haar verlies tegen Vostes was rekening gehouden. Tegen Ivan Kahn had ze meer kans maar moest toch het onderspit delven. Hoogtepunt van de middag was de partij tussen Yannick Vostes en Clement Chobeau. Tafeltennis op hoog niveau kreeg het aanwezig publiek meermaals op de banken. Het goede spel van Collin Rengers kreeg een vervolg tegen Alex Noumi. De youngster van de ploeg uit Zoetermeer kreeg één game aan de broek maar wist uiteindelijk toch te winnen.
Omdat ook het dubbelspel met Chobeau en Rengers voor Klimaatgroepstars verloren ging kwam de einduitslag op 1-6.

Met het spel kon teammanager Jan Tammenga wel leven. Niet met het uiteindelijke resultaat. KlimaatgroepStars zal in de komende wedstrijden de nodige punten moeten gaan pakken. De ploeg heeft op dit moment twee punten uit twee wedstrijden.