Zaterdag hadden we een mooi affiche in Middelstum, het leek wel een beetje op vroegere tijden: De kraker tegen Tempo-Team! Toen kregen we ze al niet te pakken, ook nu herhaalde zich de geschiedenis. Voor al weer wat meer volk (ook uit Middelstum zelf), dolven we het onderspit tegen eigenlijk twee man. Een invaller uit team 7 completeerde het team, deze man had een mooie middag, maar was volstrekt kansloos. Desalniettemin sloegen we bij deze drie punten er slechts een bij en dat was jammer:

Zowel Pim van Schaik als Jan Tammenga hadden grote kansen en matchpoints tegen de Engelsman Mark Smith, die echter niet verzilverd werden. Vooral voor Pim was dit zuur, want hij speelde een voortreffelijke wedstrijd tegen deze man. Het ontbreekt nog een beetje vertrouwen op de beslissende momenten, maar de vorm is teruggekeerd bij onze jongeling. Dat gaat wel goedkomen straks als het er na de winterstop echt toe doet.

 

Hoogtepunt was deze wedstrijd van Pim, maar ook Jan tegen Smith en het dubbel waren het aanzien meer dan waard. Peter en Jan trokken na een mooi gevecht aan het langste eind: Het dubbel is dan toch wel weer leuk, mag van mij blijven hoor! Peter was niet in grootse doen, dus nederlagen tegen John Scott en Smith waren een beetje een logisch gevolg.

Het is tegenwoordig de tijd van het grote rekenen, omdat het nu alleen maar om de eerste drie gaat, dus de rekensom leert ons dat we nog steeds met dertien punten voorstaan op Scylla en VVV met nog twee potten te spelen. Met de wetenschap dat de wonderen nog niet uit de wereld zijn (zie Duitsland-Nederland van afgelopen maandag….. ), moeten we uiteraard blijven oppassen. Zaterdag onze grote vrienden van Scylla in Leiden en daar moet een resultaat worden behaald.

Wordt vervolgd,

Anne Vlieg