Afgelopen vrijdag heeft het nieuwe vlaggenschip van Klimaatgroep°Stars het nieuwe seizoen geopend met een vriendschappelijke pot tegen FTTC uit Franeker.

Het duel werd door de Middelstumers gespeeld door Pim van Schaik en Peter Verwey, want Shuohan was nog niet terug van een stage in Spanje, Thomas  had een excursie met studiegenoten en Jan is nog maar net in training.

Het was een nuttige wedstrijd waarin Peter excelleerde met drie makkelijke zeges, Pim af en toe zeer verdienstelijk speelde en een mooie 3-0 tegen Frans vd Berg op zijn naam schreef. Tegen Bram Parlevliet en een verrassend goed spelende David Dijkhoff moest hij in vijven zijn meerdere erkennen. Soms erg goed, maar ook veel storende foutjes en nog niet echt in het ritme.

Het dubbel was ook voor onze mannen, dus uiteindelijk stond er een 2-5 in ons voordeel op het bord. Peter vertaalde veel trainingen in af en toe erg vloeiend en effectief spel, hij lijkt klaar voor een mooie competitie!

Komende zaterdag staat de eerste wedstrijd in de competitie op het spel tegen Bit uit Ede.

Peter, Shuohan en Pim spelen de enkels, Peter en Thomas pakken het dubbel en met coach Gert op de bank en Jan en Anne op de achterhand starten we op volle sterkte.

Dat het een mooi seizoen moge worden en onder het motto: “ Kop der veur en omhoog“.

Anne Vlieg