Aanstaande zondag 6 maart speelt KlimaatgroepᴼStars haar voorlopig laatste competitiewedstrijd in de Eredivisie tafeltennis. Nadat deze wedstrijd gespeeld is, speelt KlimaatgroepᴼStars vanaf april play-downwedstrijden voor lijfsbehoud in de Eredivisie.

De tegenstander in de play-downs is deels afhankelijk van het resultaat in de wedstrijd tegen Hilversum. Als KlimaatgroepᴼStars deze wedstrijd wint, gaat het de Hilversummers voorbij op de ranglijst en wordt er gespeeld tegen de nummer 6 van de Eredivisie. Dat is op dit moment FvT uit Rotterdam. Als KlimaatgroepᴼStars de wedstrijd tegen Hilversum gelijkspeelt of verliest, wordt er in de play-downs gespeeld tegen de nummer 5 van de Eredivisie. Deze plaats wordt momenteel bezet door Scylla uit Leiden.

In de play-downs worden door vier Eredivisie-teams twee duels gespeeld, waarbij de winnaars van beide duels zich handhaven in de Eredivisie. De verliezers zullen onderling nog een duel uitvechten waarin de verliezer van dit duel degradeert naar de Eerste Divisie en de winnaar een promotie-degradatie wedstrijd mag spelen tegen de nummer twee van de Eerste Divisie. De winnaar van deze wedstrijd handhaaft zich of promoveert naar de Eredivisie.

2016-03-06 Voorbeschouwing KlimaatgroepᴼStars – Hilversum

Aanstaande zondag 6 maart om 14.00 uur bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Komt u KlimaatgroepᴼStars in een volle zaal steunen in haar laatste competitiewedstrijd tegen Hilversum? Tot zondag!
Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl
Website: www.klimaatgroepstars.nl