Beste tafeltennisvrienden
 
Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging? Wil je jouw tafeltennisvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of misschien wil je gewoon een leuke en gezellige sportieve activiteit toevoegen aan je week?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! (Coendersweg 15a te Middelstum). Bij TTV Midstars bieden we -ook aan niet leden- tafeltennistraining op maandag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. De donderdagavond biedt nog ruimte voor deelnemers. Voor niet leden zijn de kosten € 175,- per seizoen (op basis van deelname 1x per week).
 
Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren speler die zijn spel wil verbeteren, onze trainingen zijn geschikt voor spelers van alle niveaus en leeftijden.
 
Waarom kiezen voor TTV Midstars?
 • Begeleiding:
  Onze hoofdtrainer heeft jarenlange ervaring op het hoogste niveau in Nederland – de eredivisie. Hij deelt graag zijn expertise en kennis om jouw tafeltennisvaardigheden te verbeteren.

 • Technische en tactische training:
  We richten ons niet alleen op technische aspecten, maar ook op tactische inzichten. Je leert hoe je je tegenstanders kunt verslaan door “slimmer” te spelen.
   

  Individuele aandacht:
  We begrijpen dat iedere speler uniek is. Daarom proberen we de oefenstof te baseren op jouw specifieke behoeften. Dit gebeurt door middel van individuele intervaltraining en het spelen tegen een andere fanatiekeling.Gezellige sfeer:
  TTV Midstars is meer dan alleen tafeltennis. Het is een club van enthousiaste spelers die graag hun passie delen.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs op een van onze trainingsavonden of neem contact op met Colin Rengers via een reactie op dit bericht op secretaris@midstars.nl voor opgave of meer informatie.
 
Gauw tot ziens!