Klimaatgroep°Stars is verheugd om de nieuwste aanwinst voor het komende seizoen aan te kondigen: Alexis Douin. De 25-jarige Fransman beschouwt zijn gevoel voor humor als zijn beste eigenschap. Zijn opgewekte persoonlijkheid zal bijdragen aan het teamgevoel en een positieve dynamiek binnen de club. Met een buitengewone backhand zal Alexis een waardevolle speler zijn.

De beste prestatie van Alexis is zijn overwinning op zijn landgenoot Adrien Mattenet. De zege op deze Franse topspeler getuigt van zijn vaardigheden om het beste uit zichzelf te halen. Voor het komende seizoen heeft Alexis als doel om plezier te hebben, een sterk seizoen te spelen en Klimaatgroep°Stars te helpen richting de finale om het Nederlands kampioenschap. Alexis kijkt er naar uit om zijn eerste wedstrijden te spelen, de club beter te leren kennen en een sterke band op te bouwen met zijn clubgenoten.

Het aanblijven van drie spelers geeft de continuïteit binnen het team aan. Clement Chobeau, Colin Rengers en Shuohan Men zullen ook in het seizoen 2023-2024 deel uitmaken van het team. Hun ervaring en talent blijven behouden voor het team. Ook teammanager Jan Tammenga blijft een cruciale rol spelen in het creëren van een omgeving waarin de spelers optimaal kunnen presteren.

Met deze aankondiging van de komst van Alexis Douin willen we ook graag Arthur Bilas bedanken voor zijn bijdrage in de afgelopen seizoenen. Arthur gaat ons verlaten, maar zijn inzet en talent zijn van grote toegevoegde waarde geweest. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

Namens iedereen binnen Klimaatgroep°Stars willen we van deze gelegenheid gebruik maken om alle sponsors en volgers een fijne zomer toe te wensen. We hopen dat iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie en zich kan opladen voor het nieuwe seizoen. Samen hopen we de zaal weer vol te krijgen voor onze thuiswedstrijden.

Team Klimaatgroep°Stars Najaarscompetitie 2023-2024
Alexis Douin (Frankrijk)
Clement Chobeau (Frankrijk)
Colin Rengers
Shuohan Men
Jan Tammenga (teammanager)