Eindelijk weer een overwinning Anne?!

Gelukkig wel zeg, daar waren we wel aan toe hoor. Weliswaar tegen de hekkensluiter en met 4-2 minimaal maar toch! Het was wel een bijzondere entourage waarin de wedstrijd afgewerkt werkt. We speelden onze partijen in een prachtige zaal, gelijktijdig met nog vijf andere wedstrijden. Kun je nagaan, een eredivisiewedstrijd wordt gewoon tussen de overige wedstrijden door afgewerkt. Daar moet je bij FC Groningen mee aankomen….. Overigens is Hilversum met 300 leden wel de grootste vereniging op tafeltennisgebied waar ook veel jeugd actief is.

We kwamen zelfs met 4-0 voor toen Colin zijn beide partijen wist te winnen. Arnoud had zelfs de 5-0 op zijn bat maar liet zijn tegenstander ontsnappen waarna Jan klop kreeg van een ontketende Anran Tan. Inderdaad onze voormalige kopman. Maar vergis je niet, het kan maar zo zijn dat Hilversum in deze fase van de competitie verstoppertje speelt hoor. Voor hetzelfde geld treffen wij ze in de play-down wedstrijden weer en dan kan het een heel andere wedstrijd worden waarbij ook de mentale aspecten heel belangrijk zijn…..

Maar zaterdag wacht eerst Wijzenbeek Westa?

Klopt en dat is een tegenstander die ons best wel ligt. Uit wonnen we daar met 4-2. Ik durf het bijna niet te zeggen maar bij twee ruime overwinningen hebben we nog steeds kans op play-off i.p.v. play-down wedstrijden. Zaterdag moeten we dus tegen de nr. 7 Westa die drie punten minder heeft dan ons. En de laatste wedstrijd is tegen de ploeg die op dit moment op de nummer 4 positie staat en die plaats geeft dus recht op de play-offs. De uitwedstrijd tegen Scylla volgende week zaterdag wordt dus een hele belangrijke. Een of twee weken later begint dan de beslissende fase van het seizoen….

Nog meer nieuws vanuit de club?

Gelukkig wist het 2e zich te herstellen van hun smadelijke nederlaag tegen de koploper. Peter Verweij was weer als vanouds en wist al zijn partijen te winnen. In zijn kielzog sleepten ook Pim van Schaik en Shuo Han Men twee overwinningen uit het vuur waardoor een 8-2 overwinning op het scorebord prijkte.

En ik heb vorige week kennis mogen maken met de nieuwe voorzitter van de afdeling Noord van de tafeltennisbond. Een zeer energieke man waarvan ik veel verwacht. Gezamenlijk kunnen we mooi ten strijde trekken om het tafeltennis in Nederland, en zeker in het noorden, weer een smoel te geven…

En je hebt nog bijzonder sponsornieuws?

Ja man, je weet dat Jeffrey Kremer regelmatig bij ons te vinden is hé? Hij had op het voetbalveld het mooie reclamebord van Disco-n-Action van DJ Peter Zuidhof zien hangen en hiervan een foto gemaakt. Deze heeft hij op Facebook gezet met de opmerking dat zo’n bord ook prima bij ons in de hal kan hangen. Peter heeft dit bericht gezien en volgens mij is via Gert Stulp binnen een half uur de zaak beklonken. Dus dankzij Jeffrey heeft de club er weer een sponsor bij, heel goed Jeffrey!

Onze sponsoring kan heel laagdrempelig zijn hoor. Voor €100,- per jaar heb je al zo’n pracht bord in onze hal hangen. Waar vind je zoiets nog, zeker met in het achterhoofd dat je er eredivisie-exposure voor terugkrijgt. Dus klik even op deze link: www.midstars.nl/sponsor-commissie en neem contact op met een van de leden van onze sponsorcommissie en een en ander is zo gepiept…..

Sunsation of Klimaatgroep°Stars zaterdag?

Beiden kan ook natuurlijk want wij beginnen al om 16.00 uur. Eerst topsport in de zaal, daarna topsport in de feesttent. Wat wil je eigenlijk nog meer? Middelstum bruist inderdaad als nooit tevoren….