Zondag wacht de kraker Anne?

Zondag spelen de mannen inderdaad om 14.00 uur hun play-down wedstrijd tegen Wijzenbeek Westa. Ik verwacht de nodige publieke belangstelling voor deze kraker. Misschien is het ook nog even leuk om te vermelden dat speaker Wim van Breenen weer langs komt. Die geeft altijd net dat beetje extra cachet aan de presentatie. En in zijn kielzog neemt hij ook nog enige mensen mee waarmee we in de toekomst wellicht nog de nodige profijt van kunnen hebben.

Nog even kort, wie zondag het eerst drie punten heeft, wint de partij. Het is dus zaak om vanaf het begin op scherp te staan. Daarna wacht ons minimaal één lange uitwedstrijd naar Limburg.

Zaterdag werden er mooie wedstrijden gespeeld in de sporthal?

Dat klopt, zowel het tweede als de dames speelden thuis. Het tweede won met 6-4 waarbij Thomas Kuijer na vele maanden blessureleed, waarbij hij een operatie aan zijn arm moest ondergaan, zijn comeback maakte en zelfs een partij wist te winnen. Ook de jonge Pim van Schaik deed met twee overwinningen weer van zich spreken. Hij is de laatste maanden goed op dreef en heeft zijn plekje gevonden. Door deze overwinning wordt het tweede zo goed als zeker derde in de 2e divisie en dat is niet verkeerd!

De dames moesten met 7-3 van de koploper winnen om de koppositie over te nemen. Dit lukte helaas niet, het werd 5-5. Het niveau van de dames is denk ik op dit moment ook net niet goed genoeg voor de 1e divisie. Maar gezien de jeugdige leeftijd van de beide youngsters is er nog genoeg kans op progressie de komende jaren.

Het kampioenschap lonkt wel voor het derde?

Zij worden vrijdag a.s. zo goed als zeker kampioen en promoveren dan naar de Noordelijke eerste divisie! Wel moeten ze vrijdag thuis spelen tegen de nummer twee maar zelfs een 3-7 nederlaag is genoeg voor het kampioenschap. Dus Richard Roossien, Peter de Hek, Talo Tamminga en Robert Jansen heel veel succes tegen Odi Oudega! Dus in het kielzog van het vlaggenschip gebeuren er leuke dingen…..

Vrijdag goed verlopen?

We hebben een prachtige en gezellige dag beleefd met elkaar dus dat zit wel snor…..