9-1 verlies tegen SKF, dat valt nog niet mee Anne?!

Nee, dat was zeker een tegenvaller. Ik wist dat het moeilijk zou worden maar had zo´n grote nederlaag niet verwacht. Maar met een zieke Pim in onze gelederen, hij moest de nacht voor de wedstrijd regelmatig uit bed om over te geven en ontbrak maandag ook op de training, Shuo Han Men die Europees aan de bak moest en een ronde verder kwam met haar team, een nog lang niet op topniveau acterende Peter plus een wisselvallige Thomas is zo´n dikke nederlaag tegen koploper SKF uit Veenendaal nog niet eens zo opzienbarend.

Voormalig Klimaatgroep Stars speler Arnoud Meijer won dus al zijn partijen en ook invalster Brenda Vonk versloeg al onze spelers. Zelfs na twee keer met 2-0 in games achter te hebben gestaan. Dat mag eigenlijk niet en in die partijen had er voor ons zeker meer ingezeten. Gelukkig wisten we wel voor de derde keer op rij de dubbel te winnen waardoor we toch nog een schamel puntje mee naar huis konden nemen. We waren als team gewoon te wisselvallig om daar potten te kunnen breken.

Van onze laatste twee wedstrijden had ik toch wel wat meer verwacht en ik denk dat er ook wel meer punten ingezeten hadden. Maar blijkbaar is dit dus toch het niveau waarop we acteren.

Zelf had je andere verplichtingen?

Ja, ik mocht samen met Colin Rengers een tafeltennisclinic verzorgen in Coevorden, inclusief een mooie demonstratiepartij met Colin die weer eens liet zien over een geweldig slagenarsenaal te beschikken. Het werd een mooie middag die ik met talloze anekdotes aan elkaar mocht praten en waarbij ik zelf ook nog wonderbaarlijk goed mee kon komen. Ik heb het gevoel fitter te zijn dan ooit. Op deze manier gegeven is zo´n clinic een mooie promotie voor de tafeltennissport. We kregen mooie en goede feedback van de aanwezigen.

Zaterdag wacht een zeer belangrijke wedstrijd?

Absoluut, dan komt namelijk Vriendenschaar uit Gouda langs aan de Coendersweg in Middelstum. We staan beiden gedeeld 3e met 12 punten uit 3 wedstrijden. De eerste drie spelen na de winterstop in een nieuwe competitie om promotie. Voor ons wordt dit een cruciale wedstrijd dus.

We hebben Shuo Han weer in onze gelederen en Pim is gelukkig aan de beterende hand. Met Peter heb ik een goed gesprek gehad, misschien kunnen we de komende dagen nog even flink aan de bak zodat het goede gevoel en het zelfvertrouwen bij hem weer terugkeert.

Wil je verder nog iets kwijt Anne?

De wedstrijd van zaterdag is een mooie gelegenheid voor de inwoners van Middelstum en omstreken om kennis te maken met ons nieuwe team. Aanvang 16.00 uur maar door de vele partijen zou je ook gerust aan het begin van de avond even langs kunnen wippen.

Zeker met Shuo Han erbij, in de eerste thuiswedstrijd was ze met 3 overwinningen op rij sensationeel bezig, moeten we voor de overwinning gaan. Daarna hebben we, mede door de herfstvakantie, eerst drie weken rust alvorens aan te moeten treden tegen de nummer twee Avanti. Ook een sterke en geroutineerde tegenstander waar we twee jaar geleden nipt van gewonnen hebben waardoor we in de eredivisie bleven.

Tot slot wil ik graag nog even kwijt dat ons damesteam met 6-4 wist te winnen van hun naaste concurrent. Hiermee is een mooie stap gezet naar het kampioenschap in de 2e divisie A! Dat zijn mooie berichten om deze Anne-lyse mee af te sluiten. En wie weet tot ziens zaterdag a.s.!