Proficiat Anne!

Ja man, in de op een na laatste wedstrijd al kampioen worden, wie had dat gedacht? In Amsterdam werd met 9-1 gewonnen van Tempo Team en daarmee is promotie een feit geworden. Nooit meer 2e divisie wat mij betreft! Niets ten nadele van het niveau hoor, maar zeker door enige tegenstanders en hun achterlijk gedrag achter de tafel. Nu ik 60+ ben, wil ik mij eigenlijk alleen nog maar met leuke dingen en ontwikkelingen bezig gaan houden.

We hadden weer eens geluk want hun sterkste speler ontbrak wegens een blessure. Dit is nog even gecheckt en het bleek echt zo te zijn. Want weet je wel dat een tegenstander wel eens een blessure faket wanneer hij denkt dat er niets valt te halen? Dit heeft alles met hun ranking te maken. Doet allemaal niets, deze buit is binnen….

De overwinning wordt groots gevierd?

Dat valt best mee hoor. Wel gaan we met ons team + begeleiding en hoofdsponsor Harry Vaatstra van Klimaatgroep Holland nog een keer lekker eten aan het Paterswoldsemeer. Zaterdag heeft een huldiging sowieso geen zin want Jan Tammenga is een weekend weg en Shuo Han Men heeft verplichtingen met de dames van Den Helder. En ook zaterdag jl. was het geen uitbundig feest. Voor de buitenwacht lijkt het dat we makkelijk kampioen zijn geworden, maar ik denk niet dat we zo sterk waren dan gedacht. Maar dat hebben we goed weten te verbloemen.

We hebben Youri Kobes gevraagd om zaterdag lekker met ons mee te komen ballen. Hij doet het momenteel heel goed in de afdeling. Samen met Peter Verwey en Pim van Schaik wordt GTTC Groningen tegemoet getreden….

Jij hebt geen tijd om op je lauweren te rusten?

Nee man, ik heb het smoordruk. Niet alleen met trainingen geven (met de jonge, noordelijke talenten heb ik er in Assen al vijf sessies van drie uur opzitten) maar de laatste tijd verkoop ik ook weer het nodige tafeltennismateriaal via de webshop. En daarbij ben ik druk bezig om een nieuwe kopman naar Middelstum te halen. Dat valt nog niet mee hoor. Het vizier is inmiddels naar het buitenland verplaatst. Gelukkig krijg ik hierbij de nodige tips want anders zou het voor mij onmogelijk zijn. Zo goed is mijn kennis van buitenlandse spelers niet. Ik ben dan ook geen spelersmakelaar hé.

En de druk is groot natuurlijk, het moet nu in een keer goed gaan. Wist je dat er zelfs voor Shuo Han interesse is vanuit Duitsland en Frankrijk? Daar schijnt ze nog een aardig centje te kunnen verdienen. Gelukkig is ze ook het komend seizoen in Middelstum te bewonderen. Ze is dankbaar en blij met de trainingen die ze hier gekregen heeft en met de coaching van Gert Stulp waar ze veel van heeft opgestoken. Binnenkort ga ik naar Papendal om weer met haar trainers te praten over mogelijke verbeterpuntjes.

Peter Verweij heeft een geweldige tweede seizoenshelft gespeeld na een draak van een eerste. Door een handblessure kon hij niet vrijuit spelen maar hij is inmiddels helemaal vrij in het hoofd. Dit geeft vertrouwen voor de 1e Divisie. Om op dit niveau mee te kunnen doen, zal ook Pim van Schaik stappen moeten maken. Er kwam de laatste maanden toch wat wedstrijdspanning op hem af waardoor hij niet zijn beste spel speelde. Maar hij heeft het in zich hoor om dit te kunnen.

Ik wens je veel succes met je zoektocht!

Dankjewel, dat heb ik zeker nodig. En ik praat je binnenkort bij over de verrichtingen van onze dames en ik bel je wanneer er spectaculair transfernieuws is te melden!