En Wijzenbeek/Westa werd ‘gewoon’ geklopt…..

Tja, net zo onvoorstelbaar eigenlijk als dat het absoluut niet zo gemakkelijk ging. Zo stond Kamil tijdens de eerste partij direct al met 2-0 in games achter, in de 4e game was het op den duur 10-10 en uiteindelijk wist hij de partij toch met 3-2 te winnen. Gelukkig wist Arnoud daarna direct zijn wedstrijd te winnen waardoor het 2-0 werd. Daardoor was het minder erg dat Colin zijn eerste uitglijder van het seizoen had tegen zijn angstgegner Alberts. Maar ook dat kan gebeuren hé.

Dat Arnoud daarna onderuit gaat tegen hun kopman is niet zo verwonderlijk. Gelukkig trokken Kamil en Colin daarna de wist gedecideerd naar ons toe. En dan zit je toch een stuk lekkerder in de auto hoor want het is natuurlijk een lange terugreis vanuit het Limburgse Wessem.

Zaterdag neemt coach Stulp de honneurs weer waar

Ik moet zeggen dat het best wel lekker was om de jongens te coachen, ze stonden open voor mijn aanwijzingen. Maar zaterdag zijn ze inderdaad weer voor Gert die de afgelopen week wat zichtproblemen had. Ik kan zaterdag lekker thuis vanaf de bank de verrichtingen volgen en dat is ook best wel weer eens lekker.

Staan de Klimaatgroep°Stars bij winst bovenaan? Potsiedikkie dat is ook zo, de top 2 speelt dit weekend niet. Maar de Salamander uit moet je niet onderschatten hoor. Onze jongens moeten overigens naar Wateringen, dit ligt vlakbij Den Haag. In de gelederen hebben ze een sterke buitenlander, een Irakees of was het nu een Iranees?, maar ook weer een oud Nederlands kampioen. Na deze wedstrijd kunnen we ook een beetje een prognose afgeven waar we denken te eindigen. Bij winst gaan we voor een plek bij de top 3 of 4!

Maar ik weiger aan scorebordjournalistiek te doen hoor. Een prachtige uitdrukking van Co Adriaanse inderdaad. We moeten er gewoon elke wedstrijd vol voor gaan en dan zien we wel waar het schip strand.

Nog lekker getraind deze week?

Maandagmorgen ben ik nog even met onze Poolse vechtersbaas bezig geweest. Ik vind hem soms wat houterig, wat robotachtig spelen. Vandaar dat ik een meerballentraining met hem gedaan heb om hem wat losser en flexibeler te krijgen. Hier stond hij wel open voor. Er moet nog meer uit hem te halen zijn. Misschien ga ik binnenkort wel een keer naar Gdansk om extra met hem trainen. Niet om mijzelf op de borst te slaan maar je merkt dat ook Arnoud de extra trainingen lekker verwerkt.

Kamil vertelde mij overigens nog een mooi verhaal. Hij speelt wel eens tegen de Pool Dyas die dit weekend tot de halve finales van het EK wist door te dringen. Dit door onder andere de Duitse wereldtopper Ovtcharov te verslaan. Kamil gaf aan Dyas al enige keren verslaan te hebben….. Polen kent heel veel goede tafeltennissers maar die komen vaak niet aan de bak bij een club. Wanneer ze dan een keer aan een toernooi deelnemen en ze vliegen er in de eerste ronde uit dan kan het maar zo zijn dat ze direct stoppen. Terwijl ze hier moeiteloos in de eredivisie mee zouden kunnen.

Wil je verder nog iets kwijt.

Het tweede team heeft weer met 10-0 gewonnen en spelen zaterdag in Emmen de topper tegen Tempo Team. Een beladen duel want beide teams staan bovenaan met hetzelfde aantal punten. Ze spelen dus om de koppositie. En misschien ook nog wel leuk om te vermelden dat mijn vriendin bijna drie wedstrijden gewonnen heeft zaterdag jl… Ze verloor één partij nipt na zelfs nog een matchpoint te hebben gehad. Overigens verloren de dames jammerlijk met 7-3 van GTTC Groesbeek. Me dunkt, je hebt wel weer input genoeg toch?