Verdikkie Anne, moeilijk te bereiken ja?!

Ja jonge, we zijn weer onderweg. Volgens mij verjaardag nummer acht in tien dagen tijd. Nu is Anna jarig, Maria haar dochter. Vroeger zou ik van zo’n reeks behoorlijk in de stress schieten maar nu kan ik er wel van genieten hoor. Dus zo even weer een gebakje meepikken. Daarbij is het voorlopig eerst de laatste, volgende week hebben we weer wat meer Anne-lysetijd.

Tevreden met de 7-3 overwinning?

Ik heb weer hele mooie dingen gezien in de drie uurtjes dat ik er was. Onder andere een debuterende Nathan van der Lee die met zijn rust en variatie alle tegenstanders aan gort sloeg. Ook in de dubbel mepte hij samen met Colin Rengers zijn tegenstanders helemaal kaal. Zo’n speler hebben we echt even nodig hoor. Prachtig ook om naar te kijken.

Daarbij zet Pim van Schaik zijn goede serie onverminderd voort. Hij is nu al drie wedstrijden achter elkaar goed gefocust en wist twee van zijn drie partijen te winnen. Hij kan nu lekker veel trainen hé en dat betaalt zich terug. Maandag en vanmorgen twee keer en we gaan vrijdag ook weer aan de slag in zijn woonplaats Emmen. Het niveau dat hij hu haalt, heb ik niet zien aankomen.

Colin baalde van zijn twee nederlagen. Ik denk dat ik weet waaraan het aan ligt en daar gaan we in de komende weken in de trainingen lekker aan werken. En dan komt dat wel weer goed, niets aan de hand dus.

Een pluim ook voor Jan Tammenga die zaterdag de coachrol verzorgde. Hem hoef je niets te vertellen hoor, hij weet precies hoe de hazen lopen. En dankzij deze 7-3 overwinning op de toch lastige horde Tempo Team 2 zijn we nu gedeeld koploper samen met TOGB.

Zaterdag wacht Scyedam?

Inderdaad en we spelen voor de derde keer achter elkaar thuis. Helaas moet Nathan weer werken dus kan Jan het coachen combineren met het wedstrijdjes spelen. Ik beperk mij tot een animerende rol. En daar bedoel ik mee dat ik de boys dan mooi even aan kan moedigen. En hoofdsponsor Harry Vaatstra van Klimaatgroep Holland opvangen want die is na alle positieve berichten ook nieuwsgierig geworden en komt langs te kijken.

Bij het Schiedamse Scyedam, de nummer vier op de ranglijst, speelt overigens Nermin Smajic mee. Dat was destijds dé man bij FVT in ons kampioensjaar in 1999. Wu Bin was onze kopman maar Tammenga had toen een sleutelrol die hij met verve invulde door Smajic in een razend spannende partij te verslaan. Dat wordt dus een mooi weerzien zaterdag tussen beide routiniers!

Verder nog iets Anne?

Nee, hier laten we het eerst maar even bij. Ik zal Maria nog even ondersteunen want die ligt vol in de clinch met een medeweggebruiker die constant aan het afsnijden is. Jij hebt eerst wel weer genoeg toch? Verwerk anders maar iets van je eigen ervaringen in het verhaal. De gehaktbal smaakte goed? Dat is Herbert ook wel toevertrouwd. Een aanrader dus voor alle Middelstummers die zaterdag vanaf 16.00 uur komen kijken. Volgende week babbelen we verder, eens kijken of we deze mooie reeks door kunnen trekken….