Nadat bekend werd dat we weer in de eredivisie spelen zijn teammanager Jan Tammenga en speler Colin Rengers druk in de weer om versterkingen te contracteren. 

Na verschillende contacten in ons spelersnetwerk zijn we uitgekomen bij de 20-jarige Fransman Bastien Dupont. Bastien traint 2 keer per dag in zijn woonplaats Lille en toont veel progressie. Zijn doel is dan ook om fulltime professioneel tafeltennisser te worden.

Bastien heeft daarnaast al een klein beetje eredivisie-ervaring. Naast zijn Franse club in Lille kwam hij afgelopen seizoen namelijk uit voor het Wateringse Salamanders.

Attractieve speler

Het speltype van Bastien wordt gekenmerkt door lange balwisselingen en mooie rally’s. De huidige nummer 38 van de Franse ranglijst spreekt goed Engels. Hierdoor is de communicatie geen probleem. Bastien woont in Lille en zal rondom wedstrijddagen met de auto tussen Frankrijk en Nederland reizen.

Omdat Bastien zowel in de Belgische, Franse en Nederlandse competitie speelt zal hij niet elke wedstrijd zijn opwachting kunnen maken voor ons team.

Filmpje zien van de nieuwe aanwinst?

Kijk dan snel hieronder: