Tafeltennisclub TTV Midstars uit Middelstum hield zaterdag 10 februari 2024 de jaarlijkse clubkampioenschappen. De bloeiende vereniging heeft zo’n 100 leden en speelt met het eerste team in de eredivisie om het landskampioenschap. Jaarlijks strijden alle leden van de club om de clubkampioenschappen in vier groepen.

Op zaterdagochtend 10 februari werden de voorronden afgewerkt. In de middag werd er verder gespeeld in vier groepen, die op sterkte werden ingedeeld. In de A-poule werd oudgediende Jan Tammenga kampioen door in de finale te winnen van Chris van Dijken. Erik Richel eindigde op plek drie.

De B-poule werd een prooi voor Matthijs Klein Haneveld. De C-poule werd gewonnen door Freek Bosker en in de D-poule ging jeugdlid Nathan Bosker er met de hoofdprijs vandoor. Na afloop werd er traditiegetrouw gezamenlijk chinees gegeten. Al met al een zeer geslaagde en gezellige zaterdag!

De jeugdafdeling van TTV Midstars is een paar jaar terug nieuw leven ingeblazen en op de vrijdagmorgen spelen zo’n 20 oldstars in een hele ongedwongen sfeer tafeltennis. Ook interesse om eens kennis te maken? Kijk voor meer informatie op www.midstars.nl