En daar hadden we ineens weer een affiche die in de jaren 70 vorige eeuw garant stond voor spanning en spektakel, de match tegen De Veluwe! Er speelde zelfs nog een man die toen al in het team van onze opponenten meespeelde: Ron van Spanje!

Was hij toen al een man die kon zuigen, welnu hij is het nog niet verleerd. Naar verluidt trok hij tegen onze Youngster Pim alle registers open en maakte met iedereen ruzie. Pim ging echter onverstoord door met hem van de tafel spelen en won afgetekend met 6-11, 9-11 en 4-11.

Gelijk dus een memorabel moment van onze jongeman, die daarvoor een zelfs nog betere wedstrijd speelde tegen Paul Haldan (Technisch Directeur van de NTTB sinds kort), een voormalig Europese crack. Hij deed volledig mee en Paul moest na afloop erkennen dat hij ook had kunnen verliezen.

Doordat zowel Peter (moeizaam), Thomas als Pim (beiden erg gemakkelijk) wonnen van Thao Than Mai, het dubbel ook weer in vieren door Thomas en Peter (knap!), daarbij opgeteld dus de winst van Pim tegen van Spanje, mondde de wedstrijd uit in 5-5.

Conclusie uit dit alles is dat Peter weer onder zijn kunnen speelde, Thomas zeer verdienstelijk een pot wint, plus een mooi aandeel in het dubbel, en dat Pim zich onderscheidde met twee keer winst. Vorig seizoen 3e Divisie, toen een half jaar 2e Divisie en nu in de 1e voorlopig op fify-fifty. Dat Thomas na zijn vreselijke val vorig jaar in de zaal nu echt meedoet met een linkerarm die niet 100% kan buigen, is ook erg leuk!

Komende zaterdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma tegen SKF met Arnoud in de gelederen: Zij zijn met Avanti de favoriet voor de titel. Onverschrokkenheid is dan op zijn plaats, er zal volle bak gepeeld moeten worden om in de race te blijven voor de veilige plaatsen….

Shuo Han was er bij Klimaatgroep°Stars niet bij omdat ze een wedstrijd speelde voor het damesteam van Den Helder: Daar slaagde een team bestaande uit 6 speelsters erin om met twee dames op te draven: Razendknap!! Commentaar verder overbodig.

Tot volgende week,

Anne Vlieg