Veteranentoernooi: vrijdag 4 januari 2019.
Jeugdtoernooi: zaterdag 5 januari 2019.
Seniorentoernooi: zondag 6 januari 2019.

Dit is een O-A-evenement als bedoeld in het Toernooi- en wedstrijdreglement van de Nederlandse Tafeltennisbond. Dit evenement telt mee voor de ELO-rating. Bovenstaande geldt niet voor het veteranentoernooi.

ACCOMMODATIE:
Sporthal De Swanenburg
Pampert 2
7742 VV Coevorden
Tel. (0524) 513600

ORGANISATIE: TTV Globe Hou Tafel 77.
TOERNOOICOMMISSIE: Marcel Kerpels en Jan Tempels. Jan is telefonisch bereikbaar op 06-124 38 616.
TOERNOOILEIDING: Misja Rust en Jan Tempels.

AANVANGSTIJDEN:
Vrijdag: 19.30 uur, zaal open vanaf 18.45 uur, einde ± 23.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur, zaal open vanaf 08.15 uur, einde ± 17.30 uur.
Zondag: 09.00 uur, zaal open vanaf 08.15 uur, einde ± 17.30 uur.

INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN:
Bij voorkeur per e-mail. E-mailadres: dk@houtafel.nl
Per post: Globe Hou Tafel – Disc 1 – 7741 MH Coevorden
t.a.v. Toernooileiding DK

DEELNAME:
Veteranen: deelname is alleen mogelijk voor leden van verenigingen aangesloten bij de NTTB afdeling Noord en leden van de bedrijvenbond ABTB, en waarvan de leeftijd op 1 januari 2019 minimaal 35 jaar is.

Jeugd en Senioren: deelname is alleen mogelijk voor leden van de NTTB afdeling Noord die lid zijn van een vereniging waarvan de senioren in het najaar van 2018 in competitieverband uitkomen in de regio Drenthe.

Voorts is deelname aan het seniorentoernooi mogelijk voor leden van de bedrijvencompetities van Assen (ABTB) en De Treffers ’70. ZIJ DIENEN IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIGE LEDENPAS VAN DE NTTB.

Jeugdleden hebben automatisch een licentie. Senioren die nog geen licentie hebben moeten die tenminste twee weken voor de sluitingsdatum voor inschrijving bij de licentiebeheerder E.J. Kaptein (door hun vereniging laten) aanvragen met vermelding van: “naam aanvrager” is net sterker dan “naam” en “naam” en net zwakker dan “naam” en “naam” (steeds minimaal twee spelers vermelden). Adres: E.J. Kaptein, Schrappinga 4, 8431 RG Oosterwolde. Telefoon: 0516-522026. e-mailadres: e.j.kaptein@hccnet.nl.

Inschrijving in een hogere licentieklasse zal slechts bij hoge uitzondering na een gemotiveerd verzoek worden toegestaan. De dispensatie kan uitsluitend worden verleend door het afdelingsbestuur.

De aanvraag om dispensatie moet uiterlijk 4 weken voor de datum van het toernooi zijn ingediend en moet uiterlijk voor de sluitingsdatum zijn verleend. Bij een positief besluit is dit alleen geldig voor dit evenement. Deelnemers die lid zijn van meer dan één vereniging dienen duidelijk kenbaar te maken voor welke vereniging hij, zij uitkomt, dit in verband met de verenigingsprijs. Bij inschrijving moet men in het bezit zijn van een geldige ledenpas. De ledenpas moet tijdens het toernooi op verzoek worden getoond. Alle inschrijvingen worden gecontroleerd op bondsnummer en licentie.