Frans is eigenaar van Kollo Holding, in hoofdzaak een internationale beleggingsmaatschappij.

Frans is in 1945 geboren in Overdinkel, Twente en in eerste aanleg een voetballer met mogelijkheden. Tafeltennis trok hem echter ook en op zijn 18e startte hij met competitie spelen. Na een tweetal jaren verhuisde hij naar Entac, Enschede, en haalde rap 1e klasse en Hoofdklasse niveau. Vervolgens toog hij naar Deventer om bij Swift uiteindelijk te promoveren naar de Ereklasse.

Hoogtepunten in die jaren waren een halve finale plek in het dubbel op de NK met Ed Fallaux tegen de legendarische Bert vd Helm en Gerard Bakker ( ja, de Gerard Bakker ) waarin beide een matchpoint hadden, plus uiteraard als coach van Midstars de promotie naar de Ereklasse met ondergetekende, broer Jan en Tom Pitstra!

Na nog enkele jaren recreatief bij Detac en Doto en bij Attack nog Hoofdklasse te hebben gespeeld, concentreerde hij zich steeds meer op zijn gezin met Liesbeth en drie kinderen, maatschappelijke carrière en ondernemerschap. Hij is directeur geweest van diverse grote ondernemingen en heeft op zijn hoogtepunt aan 1400 man/vrouw leiding gegeven.

In juni 2014 is er darmkanker bij hem vastgesteld en heeft hij in totaal 4 operaties en tussendoor een operatie aan een dubbele aneurysma ondergaan. Zoals hij zelf zegt, heeft hij dit overleefd met 2 engeltjes op de schouder en briljante chirurgie!

Om ook fysiek weer fitter te worden heeft hij in 2018 op 72 jarige leeftijd de plank weer van de zolder gehaald en is in twee jaar bij Tjuchem van de 4e naar de 2e klasse gepromoveerd. In het najaar gaat hij bij Doto 2e klasse spelen. We hebben samen al diverse uren trainingsarbeid verricht, zowel individueel als bij Midstars. Een onderdeel van de samenwerking is dan ook dat dit doorgaat en part of the deal is van zijn sponsorschap. Frans is gigantisch gestructureerd en heeft de ervaring van op topniveau gespeeld te hebben, dus ondanks een gevorderde leeftijd wordt hij in de verdediging weer muurvast en daardoor een speler die nog niet aan het eind zit van zijn Latijn! Van doodziek tot fanatieke sportman, er zijn beroerder verhalen……

Dit is een introductie van de eerste vastgelegde sponsor voor aan de grote wand en op de afzettingen van het centercourt, met een weids woord Eurosponsor, genaamd: Deze sponsors betalen € 1000,- voor een van de 10 plekken aan de wand of twee afzettingen in het centercourt bij de wedstrijden. Plan is om de plaats in de Eredivisie te heroveren dit jaar en vervolgens iets Europees na te jagen, vandaar de keuze voor het woord Eurosponsor.

De komende weken zullen er meer introducties volgen en op de Site geplaatst worden met een begeleidend verhaal……