Tijdens de belangrijke thuiswedstrijd van KlimaatgroepᴼStars – VeerhuisWessem/Westa aanstaande zondag, waarbij voor de Middelstumers een plaats in de kampioenspoule van de eredivisie op het spel staat, zal er geen livestream op internet worden uitgezonden!

De apparatuur van Middelstum-Info is niet beschikbaar. Daar is begrip voor maar het is wel heel erg vervelend voor KlimaatgroepᴼStars en de vaste kijkers naar de livestreams van de thuiswedstrijden. Ook in de toekomst kan niet altijd over de apparatuur die nu wordt ingezet worden beschikt. Daarmee gaat iets heel moois verloren en dat mag eigenlijk niet gebeuren.

Over de toekomst van de livestreams wordt nagedacht. De club is een zoektocht gestart naar bedrijven/mensen die livestreaming apparatuur voor de club zelf financieel mogelijk willen maken. De financiële middelen zijn op dit moment niet toereikend. De livestreams voorzien in een grote behoefte en hebben een toegevoegde waarde bij de wedstrijden. Naar onze bescheiden mening beschikte de club over de mooiste livestreaming bij de wedstrijden. Alles oogde zeer professioneel, er waren gesprekjes en er werd reclame gemaakt voor bedrijven.

Als we erin slagen eigen apparatuur te financieren zal deze worden bediend door mensen die er hart voor hebben. Zij zijn ook beschikbaar voor andere evenementen in Middelstum e.o voor promotie van ons mooie dorp. Er is inmiddels een eerste geldschieter die een groot deel van het benodigde bedrag voor zijn rekening wil nemen. Resteert nog een bedrag van € 1.650,00. Wanneer dit bedrag beschikbaar is kan op hele korte termijn weer met de livestreams van de thuiswedstrijden worden begonnen. Voor informatie kun je contact opnemen met Abe Kampen (06-42227268).

Zondag dus geen livestream. Wil je genieten van een tafeltenniswedstrijd in de hoogste klasse van Nederland waarbij een plaats in de kampioenspoule op het spel staat, kom dan naar de tafeltennishal aan de Coendersweg 15a te Middelstum. Spektakel verzekerd!!