Na enerverende play-off weken met lijfsbehoud in de Eredivisie als eindresultaat speelt Klimaatgroep°Stars aanstaande zaterdag in de 3e ronde van het troosttoernooi van de Intercup tegen het Duitse TTV Salzkotten. De winnaar mag meedoen aan de “Final Four” in Verona (Italië). De vier beste teams van het troosttoernooi mogen daar uitmaken wie de winnaar wordt. Voor Klimaatgroep°Stars zullen Colin Rengers, Jan Tammenga en Shuohan Men in actie komen.

Klimaatgroep°Stars verloor haar eerste Interup wedstrijd en speelt daardoor verder in het troosttoernooi. De doelstelling is om de “Final Four” te halen. De eerste stap is gezet door in de vorige ronde overtuigend te winnen van TURA Bremen. Als er zaterdag gewonnen wordt van TTV Salzkotten, kunnen de koffers worden gepakt voor een tripje naar Verona.

Het Intercup-toernooi kan het beste omschreven worden als het Open Europese Tafeltennis Kampioenschap. Het Intercup-systeem behelst 7 wedstrijden waarvan 6 enkelpartijen en 1 dubbelpartij. Het team dat als eerste 4 wedstrijdpunten scoort, heeft gewonnen en gaat door naar de volgende ronde van de Intercup (knock-outsysteem).

Aanstaande zaterdag 21 mei om 17.00 uur bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Komt u KlimaatgroepᴼStars steunen in haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen? Tot zaterdag!

www.klimaatgroepstars.nl