De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum spelen zondagmiddag in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs tegen Combilo TOGB voor een plek in de finale om het najaarskampioenschap van Nederland. De winnaar van de wedstrijd neemt het in de finale op tegen de winnaar van de andere halve finale waarin De Boer Taverzo uit Zoetermeer en Van Wijnen/Smash’70 uit Hattem de degens kruisen. De finale vindt later deze maand plaats in Hilversum.

Met het bereiken van de kampioenspoule heeft het team van coach Jan Tammenga de doelstelling voor de najaarscompetitie ruim gehaald. Clement Chobeau, Colin Rengers, Roel Bogie, Arthur Bilas en Shuohan Men behaalden zelfs een gedeelde tweede plaats in de voorronde. Dat mag gerust een uitstekende prestatie genoemd worden. Omdat Combilo TOGB de onderlinge wedstrijd won spelen de Zuid-Hollanders in de halve finale van de kampioenspoule een thuiswedstrijd. Mogelijk kunnen de Middelstumers voor een stunt zorgen. Alles zal afhangen van de spelers die door zowel het thuis- als uitspelende team worden opgesteld. Met de behaalde resultaten tot nu toe is tafeltennis duidelijk weer gaan leven in Middelstum. Wie weet wat er allemaal nog meer mogelijk is. Een mooi vooruitzicht.

Voor de liefhebbers is de wedstrijd zondagmiddag vanaf 14.00 uur op internet te volgen via de live-stream van de gastheren