Tafeltennisteam K Klimaatgroep°Stars uit Middelstum is geëindigd op de 7e plek in de eredivisie en dit betekent voor de heren Colin Rengers, Arnoud Meijer en Jan Tammenga dat ze gaan strijden voor lijfsbehoud eredivisie of te wel ze gaan de Play-Downs in.

Aanstaande zondag om 14:00 in Middelstum begint de eerste wedstrijd van een best-of-three reeks tegen Wijzenbeek Westa uit het Limburgse Wessem. Bij elke wedstrijd geldt: Het team die de eerste drie punten pakt, heeft de wedstrijd gewonnen. De return en eventueel de derde wedstrijd wordt een week later in Wessem gespeeld. De winnaar van de reeks blijft in de eredivisie.
De verliezer speelt op neutraal terrein één wedstrijd tegen de verliezer uit de andere Play-Downs. De winnaar van dit duel speelt wederom één wedstrijd op neutraal terrein tegen de nummer 2 uit de 1e Divisie om het laatste plekje in de eredivisie.

Het gaat een spannend duel worden tussen Klimaatgroep°Stars en Wijzenbeek Westa. In de competitie ontmoetten ze elkaar al twee keer. Klimaatgroep°Stars won in Wessem met 2-4 en Wijzenbeek Westa won in Middelstum met 4-2. Dus ze aan elkaar gewaagd.

Kom daarom aankomende zondag om 14:00 naar de Coendersweg 15a in Middelstum en moedig onze heren van Klimaatgroep°Stars aan. Hoe meer support, hoe beter!

Toegang is natuurlijk weer gratis! Tot 23 april in Middelstum!