De tafeltennissers van Klimaatgroepstars nemen het zaterdag in de speelzaal van de club uit Middelstum op tegen Estillon Maashorst. Een dag later staat de return gepland bij de formatie uit het Noord-Brabantse Uden. De ploeg met de meeste wedstrijdpunten over de twee wedstrijden komt in de finale om het najaarskampioenschap van Nederland uit tegen de winnaar van de andere halve finale tussen huidig landskampioen de Boer Taverzo (Zoetermeer) en van Wijnen/Smash ’70 (Hattem).

Dit seizoen bestaan de halve finales uit zowel een thuis- als een uitwedstrijd. Daarmee is een door de eredivisie verenigingen gekoesterde wens in vervulling gegaan. Voor Klimaatgroepstars betekent dit sinds lange tijd weer eens een thuiswedstrijd waarbij een plaats in de finale op het spel staat. De Middelstumers hebben zich dan ook optimaal voorbereid om in eigen huis een optimaal resultaat neer te kunnen zetten en zich daarmee een goede uitgangspositie te verschaffen voor de wedstrijd van een dag later in het Brabantse land.

Klimaatgroep heeft in de voorronden, die geresulteerd hebben in een halve finale plaats, aangetoond met de beste ploegen uit de eredivisie mee te kunnen strijden om het kampioenschap van Nederland. Daarbij is de steun van het publiek een belangrijke factor, zo is in het verleden gebleken. Liefhebbers van tafeltennis op het hoogste niveau waarbij spanning een grote rol speelt zijn dan ook van harte uitgenodigd de club uit Middelstum te komen aanmoedigen. Klimaatgroepstars wil er samen met de supporters een geweldige sportmiddag van maken. De wedstrijd begint om 14.00 uur in de speelzaal aan de Coendersweg 15a te Middelstum.