Klimaatgroep°Stars heeft zondag 25 februari 2024 in Limburg de uitwedstrijd tegen VeerhuisWessem/Westa met 7-0 gewonnen. Na drie speelronden in de voorjaarscompetitie staat de ploeg uit Middelstum met 17 punten in de top-3 op de ranglijst van de Eredivisie.

Zondagmiddag beet Clement Chobeau het spits af met een ogenschijnlijk eenvoudige 3-0 overwinning op Arturs Reinholds. In de tweede wedstrijd knokte Colin Rengers zich tweemaal terug van een achterstand en won hij uiteindelijk in de beslissende game met 13-11 van Aleksandrs Maskalonoks. In het derde enkelspel was Shuohan Men met 3-1 te sterk voor Julien Meurant en ging Klimaatgroep°Stars op die manier met 3-0 de pauze in.

Dominant

Na de onderbreking kwam Colin Rengers van een 1-0 achterstand terug tegen Reinholds om uiteindelijk in de vijfde game met 11-8 toe te slaan. Clement Chobeau had vervolgens bijzonder weinig moeite tegen Meurant: 0-3. Shuohan Men pakte in het laatste enkelspel – ook na een 1-0 achterstand – een zwaarbevochten 3-1 zege tegen Maskalonoks. Het dubbelspel was tot slot met 3-0 een prooi voor het duo Rengers/Chobeau, dat Reinholds/Maskalonoks slechts 14 punten toestond.

Clement Chobeau was na afloop zeer tevreden over het eindresultaat tegen een directe concurrent: “We hadden vanmiddag geen gemakkelijke wedstrijd en stonden in totaal zo’n vier uur op de vloer. Toch domineerden we de hele wedstrijd. Het is een mooi resultaat tegen één van de andere kandidaten voor de bovenste vier plekken van de ranglijst.”

Programma

Klimaatgroep°Stars staat na drie van de zeven speeldagen in de voorjaarscompetitie van de Eredivisie op de derde plek van de ranglijst met 17 punten. Komende zondag, 3 maart, om 14.00 uur is de eerstvolgende thuiswedstrijd aan de Coendersweg in Middelstum. Tegenstander is Tempo-Team uit Amsterdam, de huidige nummer 4 van de ranglijst. Liefhebbers zijn van harte welkom om deze wedstrijd te komen bezoeken.