KlimaatgroepStars heeft in Hattem de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie met 5-2 verloren van Van Wijnen/Smash’70. Shuohan Men pakte de twee zeges voor de ploeg uit Middelstum, die nu 9 punten heeft uit twee ontmoetingen.

In de openingswedstrijd was een hoofdrol weggelegd voor Shuohan Men van KlimaatgroepStars, die de eerste game met 15-13 won van Brent Ronde, maar vervolgens met 11-1 verloor. Via een 11-8 voor Ronde werd het 2-1 en vervolgens sleepte Men via 11-9 en 11-6 alsnog de overwinning uit het vuur. Teammanager Jan Tammenga kwam vervolgens zelf in actie en ging met 3-0 onderuit tegen Laurens Tromer. In de derde wedstrijd was Tim Gras met 3-1 te sterk voor Colin Rengers.

Colin Rengers en Shuohan Men (op de achtergrond)
in actie tijdens het dubbelspel

Na de break verloor Tammenga met 3-1 van Ronde. Shuohan Men bracht de spanning terug in het duel met een 3-1 overwinning op Tim Gras. Door een 3-0 nederlaag van Colin Rengers tegen Laurens Tromer was de dagwinnaar bekend, maar tot slot werd de strijd om het zevende punt nog een nagelbijter. Het duo Brent Ronde en Laurens Tromer nam tot driemaal toe de leiding tegen de combi Shuohan Men/Colin Rengers en won dus ook met 3-2. Zo werd de eindstand van de hele speeldag 5-2.

Thuiswedstrijd
KlimaatgroepStars is koploper in de Eredivisie, waarbij de overige zes teams pas komend weekeinde hun tweede wedstrijd zullen spelen. Komende zondag, 1 oktober, speelt KlimaatgroepStars thuis tegen VeerhuisWessem/Westa uit het Limburgse Wessem, dat de eerste wedstrijd met 6-1 won van Hilversum. Aanvang in Middelstum is 14.00 uur. De toegang is gratis. Publiek is van harte welkom!