Klimaatgroep°Stars heeft zondag 18 februari 2024 ook de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie gewonnen. Van Wijnen/Smash ’70 uit Hattem werd met 5-2 aan de kant gezet. Het eerste uitduel werd al met die cijfers gewonnen. Na twee speelrondes staat Klimaatgroep°Stars met 10 punten op de derde plek van de ranglijst.

Zondagmiddag beet Clement Chobeau namens Klimaatgroep°Stars het spits af met een 3-1 overwinning op Brent Ronde. In de tweede wedstrijd maakte Shuohan Men korte metten met Lode Hulshof: 3-0. De derde wedstrijd tussen Alexis Douin en Tim Gras eindigde eveneens in 3-0. Zo ging het duel de pauze in met een 3-0 voorsprong voor de ploeg uit Middelstum.

Na de onderbreking zette de thuisploeg de goede lijn door met een 3-0 zege van Clement Chobeau op Lode Hulshof. Ook Alexis Douin won zijn tweede enkelspel, van Brent Ronde, met 3-0. In de zesde wedstrijd van de middag knokte Shuohan Men zich terug van 0-2 naar 2-2, maar moest de in de beslissende game toch buigen voor Tim Gras: 2-3.

Het dubbelspel leek tot slot een prooi te worden voor de combinatie Chobeau/Douin, maar zij verspeelden een 2-0 voorsprong om uiteindelijk met 2-3 ten onder te gaan tegen Ronde en Gras. Zo kwam er een 5-2 eindstand op de borden.

Programma

Klimaatgroep°Stars staat na twee speeldagen op de derde plek van de ranglijst met 10 punten. Volgende week, zondag 25 februari, speelt Klimaatgroep°Stars de uitwedstrijd tegen het Limburgse VeerhuisWessem/Westa, de huidige nummer 4 van de ranglijst. Op zondag 3 maart om 14.00 uur is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Tempo-Team aan de Coendersweg in Middelstum.