TTV Midstars is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. De opbrengst krijgt een leuke bestemming voor alle leden.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje Noordwijk via Booking ongeveer 15 euro en een complete vakantie zelfs meer dan 80 euro!

Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Een bosje bloemen, gereedschap en cadeaus voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen actiepagina is bijna alles te koop.

Hoe werkt het?

  1. Klik naar onze speciale actiepagina:  Kopen voor TTV Midstars
  2. Shop zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
  3. Spaar tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina

Zo eenvoudig is het!

Hoe kun je de actiepagina vinden?

Tip: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor TTV Midstars daarom met iedereen die je kent.

Aangesloten webwinkels

In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar:

Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.

Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.