Aanstaande zaterdag 30 april speelt KlimaatgroepᴼStars een degradatiewedstrijd. Doordat de Middelstummers in de afgelopen drie wedstrijden tegen Scylla slechts één keer wisten te winnen, wordt nu tegen Feyenoord van Teylingen uit Rotterdam gespeeld. Als KlimaatgroepᴼStars deze wedstrijd verliest, degradeert het team uit de Eredivisie. Als KlimaatgroepᴼStars deze wedstrijd wint, speelt het team op 7 mei een beslissingswedstrijd tegen Avanti uit Hazerswoude-Dorp om een plaats in de Eredivisie.

Verlies tegen Scylla

Het verlies in de beslissende wedstrijd tegen Scylla (3-2) kwam natuurlijk als een grote klap. Helemaal omdat in de vijfde partij Gerard Bakker van Arnoud Meijer won. Het meespelen van Bakker was voor KlimaatgroepᴼStars een grote verrassing, aangezien iedereen op OIivier Altenburg had gerekend. De STTG heeft protest aangetekend bij de NTTB, omdat het meespelen van Bakker volgens de STTG niet reglementair is. Dit protest is niet-ontvankelijk verklaard en daarom wordt de zaak door de NTTB niet in behandeling genomen.

2016-04-30 Laatste kans voor KlimaatgroepᴼStars tegen FvT

Focus op FvT

Wat KlimaatgroepᴼStars rest, is de wedstrijd tegen FvT. De enige mogelijkheid om nog kans te houden op lijfsbehoud in de Eredivisie tafeltennis, is door deze wedstrijd te winnen. FvT eindigde in de reguliere competitie op de zesde plaats en speelde in de play-downs drie duels tegen Hilversum. Ook de Rotterdammers verloren de beslissende laatste wedstrijd. In de reguliere competitie ging KlimaatgroepᴼStars thuis met 1-5 onderuit tegen FvT, in de uitwedstrijd werd met 3-3 gelijkgespeeld.

Er wordt aanstaande zaterdag gespeeld op neutraal terrein aan de Bekkumerstraat 11 in Deventer. Het belooft wederom een erg spannende wedstrijd te worden, omdat het voor beide teams een laatste kans is om Eredivisie tafeltennis te blijven spelen.

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl
Website: www.klimaatgroepstars.nl