Na het vertrek van Lex bij Hilversum na het stoppen van het damesteam aldaar, is hij na een goed gesprek met ondergetekende, bereid om het jonge damesteam van Emmen en Klimaatgroep°Stars in de 1e Divisie te gaan begeleiden. Dit is zeer goed nieuws, omdat Lex met zijn ervaring, rust en ideeën een grote versterking is van ons begeleidingsteam!

Het plan is om de Eredivisie te gaan halen, daar is de begeleiding van iemand als Lex een heel grote factor in. De youngsters als Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen kunnen zich zo rustig door ontwikkelen en aangevuld met Yvette Gombert en Tessa Mennen, moet het plan succesvol kunnen worden.

Hij zal regelmatig op de trainingen op de maandag acte de presence geven (Lex woont in Leek), wedstrijd ervaringen terugkoppelen en ook zelf assisteren bij deze trainingen. Bovendien is er hij ook bij de belangrijkste jeugdtoernooien als de Meerkampen, A-Toernooien en de NK bij, kortom we prijzen ons rijk!

Het is een van de zaken die gaan veranderen, ook het vrijblijvende karakter binnen de trainingsgroep gaat aangepast worden, o.a. met de komst van persoonlijke documenten waarmee gewerkt gaat worden. Dit heeft tal van grote voordelen, en voor ondergetekende in deze tijd een must geworden. Nog een weekje, dan gaat het zomerreces in en begin augustus gaat er op alle fronten binnen de talentgroep weer hard gewerkt worden.

Anne Vlieg