Beste Leden van TTV Midstars,

De stichting STTG (Stichting Talentontwikkeling Toptafeltennis Groningen) gaat zich richten op tafeltennis-opleidingen en stopt met de ondersteuning van het vlaggenschip (1ste team) van Midstars. Dit heeft Anne Vlieg, bestuurslid STTG, medegedeeld aan het bestuur van TTV Midstars. Anne draagt hiermee het stokje over aan het bestuur van TTV Midstars en teammanager Jan Tammenga.

Op dit moment zijn het bestuur en de teammanager aan het onderzoeken of en in welke vorm het 1ste team het komende seizoen zal starten. De hoofdsponsor Klimaatgroep Holland, in persoon van Harrie Vaatstra, is inmiddels op de hoogte gebracht van de nieuwe situatie. Harrie geeft aan dat hij bij een goed plan het team wil blijven ondersteunen. Daar zijn we erg blij mee!

Er zal dus een goed plan moeten komen. Het bestuur en de teammanager vraagt de leden om hieraan mee te helpen, zodat dit een gezamenlijk plan wordt. Met dit plan willen we het team weer naar het hoogste niveau helpen. Maar dat niet alleen. Het moet ook een team worden waar we allemaal trots op zijn en dat binnen de club past!

We zoeken bijvoorbeeld een pr man of vrouw.

Lijkt het jezelf leuk of weet je iemand die graag in contact treedt met media over onze club en het eerste team, meld je dan aan bij het bestuur.

Ook de sponsorcommissie kan nog extra mensen gebruiken, evenals de activiteitencommissie.

Heb je verdere ideeën die de club verder kan brengen, klop aub bij bestuur of Jan aan. Schroom niet!

Mocht er in de komende weken nieuws zijn dan zullen wij jullie het een en ander mededelen.

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur