“Noord Scoort”, het populaire tv-programma van RTV Noord zal zaterdag 2 december 2023 aanwezig zijn in de speelzaal van KlimaatgroepStars om opnamen te maken voor, tijdens en na de wedstrijd in de halve finale om de najaarstitel in de eredivisie tafeltennis van Nederland tegen Estillon Maashorst uit het Noord-Brabantse Uden.

In “Noord Scoort” gaat presentator Niiwino Geertsema elke week op pad met een hoofdrolspeler uit de Groningse sportwereld. Van sporters en coaches tot materiaalmannen en -vrouwen, zowel amateurs als profs. Dit keer is het dus de beurt aan de tafeltennissers van KlimaatgroepStars. De club heeft een rijke historie en er zijn veel mooie verhalen te vertellen. Zo bereikte de club zonder sponsor als Midstars in de eredivisie tussen zwaar gesponsorde ploegen de tweede plaats en werd als Ankerstars landskampioen in 1999.

Tegenwoordig speelt de club als KlimaatgroepStars opnieuw in de eredivisie en doet het daar verrassend goed. Alle reden voor “Noord Scoort” om de kijkers van het sportprogramma een kijkje te gunnen achter de schermen en verslag te doen van de wedstrijd tegen Estillon Maashorst.

Het zou mooi zijn als het publiek, door het talrijk aanwezig zijn, tijdens de wedstrijd zorgt voor een psychische 1-0 voorsprong voor KlimaatgroepStars en het team van teammanager Jan Tammenga op sportieve wijze een sfeerrijke ambiance bezorgt. Kom dan ook zaterdag 2 december 2023 voor een middag topsport en vermaak naar de speelzaal van KlimaatgroepStars aan de Coendersweg 15a te Middelstum. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om van de wedstrijd een evenement te maken dat terug doet denken aan de wedstrijden die Midstars in het verleden speelde voor een volle speelzaal. Voor een uitstekend hapje of drankje kun je terecht in de kwalitatief hoog aangeschreven kantine.

De uitzending van “Noord Scoort” is maandagavond in de uitzending van “Noord Nieuws” vanaf 18.00 uur.

VAN HARTE AANBEVOLEN !!