Tijdens een gezellige seizoenafsluiting met een barbecue en toernooi op vrijdag 23 juni j.l. zijn Shuo Han Men en Jeffrey Kremer in het zonnetje gezet.

Jeffrey uitkomend voor ‘de Brug’, maar trainend in de zaal van TTV Midstars heeft op 17 juni j.l. tijdens de Special Olympics, Regionale Spelen Groningen een 2e plaats behaald. Eerder op de dag was Jeffrey al gehuldigd door Dhr. Bé Schollema, wethouder sport van de gemeente Loppersum.

Shuo Han Men werd gehuldigd wegens haar uitzonderlijke prestaties van het afgelopen tafeltennisseizoen. Zo werd zij Nederlands Kampioen bij de meisjes, zowel in het enkel als het dubbelspel. Bij de NK senioren behaalde zij de laatste 8 bij de dames. In de najaarscompetitie werd zij kampioen met het 2e team van Klimaatgroep Stars in de landelijke 3e divisie heren. Zij veroverde de landstitel in de eredivisie met haar team ‘Dozy’ uit Den Helder. Verder sleepte zij een 1e plaats bij de Jeugdmasters, TOP-12 en A-ranglijsttoernooien in de wacht.  Zij gaat deel uit maken van het Nederlands meisjesteam van de NTTB. Kortom een erelijst om u tegen te zeggen.