Zoals velen waarschijnlijk al hebben vernomen, zal het vaandelteam van Klimaatgroep°Stars volgend seizoen weer uitkomen in de eredivisie! Het team neemt de plek over van Avanti, dat de wens heeft uitgesproken om in de eerste divisie te gaan acteren. Hierover zijn de clubs in gesprek gegaan, met als gevolg dat er is geruild. Wij krijgen de eredivisieplek en Avanti de plek in de eerste divisie. Hiervoor willen wij Avanti en de NTTB erg bedanken voor de medewerking.

Uiteraard was het doel om via de normale weg te promoveren. Zoals iedereen weet, is de competitie helaas geannuleerd vanwege de coronacrisis. Echter, ook via deze weg, zijn we enorm blij dat we weer op het hoogste niveau kunnen laten zien wat we waard zijn.

De eredivisie zal volgend seizoen bestaan uit 10 sterke teams, waarvan de laatste 3 teams degraderen. Het gevolg hiervan is dat veel clubs zich versterken. Voor onze club is dat niet anders. We zijn op dit moment druk bezig met het formuleren van het team.

Het team 

Sowieso kan worden vermeld dat het team de contracten van Pim van Schaik en Colin Rengers heeft verlengd. Ook is de terugkeer van Shuohan Men beklonken. De tweevoudig Nederlands kampioen bij de dames keert na 1 jaar terug bij de club om haar debuut te maken in de heren eredivisie!

Verder zijn teammanager Jan Tammenga en ook speler Colin Rengers druk bezig om het team verder rond te krijgen door middel van hun (internationale) netwerk. Binnenkort zal hier ook witte rook komen.

Vertrek Pekka Pelz 

Pekka Pelz vertrekt bij de club. Hij heeft gekozen om bij Hercules, wat ook uitkomt in de eredivisie, te spelen. We zullen hem volgend jaar dus weer tegenkomen, alleen dan aan de andere kant van de tafel. Hierbij willen we Pekka bedanken voor de bewezen diensten en wensen hem veel succes bij Hercules.

Sponsoring 

We zijn erg blij dat hoofdsponsor Klimaatgroep Holland ons blijft ondersteunen. Daarnaast hopen we dat meerdere sponsoren ons willen ondersteunen om de ambities van de club te kunnen voortzetten.

Het team heeft ontzettend veel zin om volgend seizoen er alles aan te doen om goed te presteren in de eredivisie. Ook kunnen we, net als jullie waarschijnlijk, niet wachten om weer achter de tafel te verschijnen.

Blijf allemaal gezond en we zien elkaar!