En daar was dan de eerste victorie tegen The Victory! Na zes wedstrijden met slechts een gelijk spelletje, wonnen Peter Verweij, Shuo Han Men en Pim van Schaik met 6-4 in Weesp.

Eerlijkheidshalve: Twee van de tegenstanders hadden nog vrijwel geen partij gewonnen, maar met een goed gespeeld dubbel van Shuo Han en Pim en behoorlijk cleane winstpartijen tegen deze mannen 6 punten halen, is na alles toch een goede zaak! De Let Reinholds was een maat te groot, hij verloor geen game.

Pim had ook bij 1-3 nog weer een partij met weinig zelfvertrouwen in de uitverkoop gedaan, dus de klappen die zijn opgelopen laten wel degelijk hun sporen na. Het dubbel en zijn laatste partij tegen Hans den Blanken was weer in orde met knokken en de kop erbij houden. Peter en Shuo Han hadden met elk twee winstpartijen hun percentage weer wat kunnen opkrikken.

Het is nu zaak om de laatste drie wedstrijden ook vol te spelen, om te beginnen zaterdag tegen onze vrienden van TTV Hilversum. Xavier Peral komt ook zijn kunsten laten zien en het is de bedoeling dat hij uit het goede vaatje gaat tappen tegen het arrogante spul waar we dan tegenover staan. Kortom, als er een wedstrijd is, waar de motivatie zeker bij aanwezig is het die van zaterdag.

Ondergetekende heeft het na een periode van te grote drukte en veel commotie weer wat rustiger, dus zal mede de geachte opponenten ontvangen. Zal mooi zijn dat er weer wat volk komt kijken, maakt het zeker gezelliger……

Anne Vlieg