Zaterdag 16 september speelt het tafeltennisteam Klimaatgroep°Stars uit Middelstum een thuiswedstrijd tegen Bit.nl uit Ede. Na twee prachtige jaren in de Eredivisie, nu een stapje terug met een nieuwe team uitkomend in de 1e Divisie.

Het nieuwe Klimaatgroep°Stars is een combinatie van ervaring en talent en bestaat uit:

Jan Tammenga (47 jaar), ex-eredivisie speler, heeft besloten om komend seizoen door te gaan en daar zijn wij enorm blij mee. Dit betekent dat we nog een tijdje kunnen genieten van zijn vechtersmentaliteit tijdens de wedstrijden.

Peter Verweij (41 jaar), ex-eredivisie speler, gaat samen met Jan zijn ervaring overbrengen aan onze talentvolle spelers.

Shuo Han Men (17 jaar), beste jeugdspeelster van Nederland, die afgelopen seizoen alles gewonnen heeft wat te winnen viel.

Pim van Schaik (16 jaar), een zeer talentvolle speler die alleen maar beter wordt en in de 1e divisie zal hij de benodigde ervaring op kunnen doen zodat hij verder kan doorgroeien.

Thomas Kuijer (23 jaar), zal vooral functioneren als reservespeler, omdat hij nog steeds niet 100% vol uit kan gaan wegens een flinke schouderblessure die hij half jaar geleden heeft opgelopen.

Aanstaande zaterdag is de eerste wedstrijd voor Klimaatgroep°Stars tegen het lastige Bit.nl uit Ede.

Wil jij weten hoe ze het van afbrengen? Wil jij het nieuwe Klimaatgroep°Stars in actie zien?
Wil jij toptafeltennis zien in Groningen?

Kom dan zaterdag naar de Coendersweg 15a in Middelstum. De wedstrijd begint om 16:00 en de entree is gratis.