Op donderdagavond 14 september 2023 speelde Midstars 3 met Peter Streurman, Peter Dijkstra en Guus Mulder de uitwedstrijd tegen DTTC 1 in Appingedam. Het was de eerste wedstrijd in de najaarscompetitie. Voor de Damsters (vorig seizoen nog uitkomend in de 1e klasse) kwamen in actie Kevin Bolt, Peter Kiel en Hans van den Berg.

Peter Streurman begon uitstekend door verrassend van Hans in drie games te winnen en pakte ook in zijn tweede partij de winst door Kevin in vier games te verslaan; in de derde partij kon Peter het net niet bolwerken tegen Peter Kiel en verloor in vier games. Peter Dijkstra had niet echt zijn avond en verloor helaas zijn drie partijen; tegen Peter Kiel in drie games, tegen Hans in vijf games (5-11) en ook tegen Kevin in vijf games (4-11).

 

 

Guus won gedecideerd van Kevin in drie games, maar verloor verder van Peter Kiel in vier games en van Hans in drie games. Guus en Peter Dijkstra verloren in een spannende dubbelpartij nipt van Peter Kiel en Hans in vijf games (8-11). Aan het einde van een warme avond stond er uiteindelijk een 3-7 nederlaag op het scorebord.

Komende vrijdag staat er een thuiswedstrijd tegen Actief 1 uit Eelde op het programma.