Aankomende zaterdag speelt Klimaatgroep°Stars haar laatste uitwedstrijd van dit Eredivisie-seizoen, tegenstander in Rotterdam is Feyenoord van Teylingen (FvT). Afgelopen weekend kwamen beide teams niet in actie in de competitie. FvT staat op de zesde plaats in de Eredivisie tafeltennis en heeft negen punten meer dan Klimaatgroep°Stars. Er staat dus wel degelijk iets op het spel, aankomende zaterdag in Rotterdam. Klimaatgroep°Stars kan FvT, omdat er nog twee competitiewedstrijden gespeeld moeten worden, in theorie nog voorbij gaan op de ranglijst.

Play-downs
FvT en Klimaatgroep°Stars zijn na afloop van de competitie beiden waarschijnlijk veroordeeld tot het spelen van play-downs. Hierin wordt door de onderste vier ploegen gespeeld voor lijfsbehoud in de Eredivisie. Op dit moment betekent dat voor Klimaatgroep°Stars een tweeluik tegen Scylla uit Leiden. FvT staat echter maar vier punten achter Scylla, met een wedstrijd minder gespeeld. Er bestaat dus ook de mogelijkheid dat Klimaatgroep°Stars FvT treft in de play-downs.

Colin Rengers is de man in vorm de laatste weken (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Colin Rengers is de man in vorm de laatste weken (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Man in vorm
Colin Rengers lijkt zijn scherpte en goede vorm van vorig seizoen precies op tijd te hebben gevonden. In de uitwedstrijd tegen Van Wijnen Smash’70 wist Rengers één van zijn twee gespeelde partijen te winnen. Dit betekent dat Rengers nu al vijf Eredivisiewedstrijden op een rij minimaal één punt weet te pakken.

Colin Rengers is de man in vorm de laatste weken (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)
Volgende week zondag 6 maart speelt Klimaatgroep°Stars om 14.00 uur haar laatste wedstrijd van deze competitie aan de Coendersweg 15a in Middelstum tegen Hilversum.
Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl
Website: www.klimaatgroepstars.nl