Aankomende zondag is het dan eindelijk zover, de eerste play-down wedstrijd in het tweeluik met Scylla uit Leiden. De inzet: lijfsbehoud in de Eredivisie tafeltennis. Afgelopen zondag liet KlimaatgroepᴼStars zien er klaar voor te zijn, door in de TT-Intercup met 4-0 TURA uit Bremen te verslaan.

Er wordt twee keer tegen Scylla gespeeld, waarbij de winnaar van beide duels in de Eredivisie blijft. Mocht het zo zijn dat beide ploegen allebei één keer winnen, dan volgt er een beslissingswedstrijd in Leiden bij Scylla. De wedstrijd van aanstaande zondag is cruciaal voor KlimaatgroepᴼStars, omdat het thuisvoordeel een belangrijke rol kan spelen.

2016-04-03 Voorbeschouwing play-down wedstrijd KlimaatgroepᴼStars – Scylla

Coach Gert Stulp heeft er in ieder geval vertrouwen in: “We zijn al het hele seizoen bezig met deze wedstrijden en de jongens zijn zich ervan bewust dat dit de wedstrijden zijn waar het omdraait voor een sporter, wij zijn er klaar voor. We hopen op veel toeschouwers, zij kunnen ons net dat extra zetje geven”.

Aanstaande zondag heeft KlimaatgroepᴼStars alle steun dus hard nodig! Er wordt gespeeld op 3 april om 14.00 uur aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Dé wedstrijd van het jaar, daar moet je bij zijn!
Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl
Website: www.klimaatgroepstars.nl